dimecres, 17 de novembre del 2010

El retorn de'n Harry Potter.


HARRY POTTER

Harry Potter és una saga de set novel•les escrites per l'autora britànica Joanne Kathleen Rowling que narren les aventures del jove mag Harry Potter, juntament amb els seus millors amics Ron Weasley i Hermione Granger. La història transcorre sobretot a l'Escola de Màgia i Encanteris Hogwarts, una acadèmia per als joves mags i bruixes. L'argument se centra en el conflicte de Harry amb el malvat mag Lord Voldemort, qui vol conquerir el mon màgic.

Des de la primera novel•la Harry Potter i la pedra filosofal publicada el 1997 els llibres han guanyat una immensa popularitat, amb el respecte de la crítica i un èxit comercial arreu del món.

De la sèrie de llibres se n'han fet pel•lícules, videojocs i una gran quantitat de marxandatge. L'abril del 2007, els sis primers llibres ja havien venut 400 milions de còpies i s'havien traduït a 65 llengües. El darrer llibre de la sèrie, el Harry Potter i les relíquies de la Mort, es va publicar en anglès el 21 de juliol del 2007.
Amb tot això, l'autora J.K. Rowling ha esdevingut la dona més rica de la Gran Bretanya i la persona que més diners ha guanyat escrivint llibres

Bon dia a tots i totes!!

Aquest és el text que han hagut d'escriure els nostres alumnes.

Després d'escriure'l han hagut de fer modificacions, com per exemple, posar la lletra a Century, canviar el tamany i col·locar-lo a 14 punts, etcètera.

També han hagut de cercar una imatge a Internet, sobre el personatge, i posar-la al costat del text.

El que més els hi ha costat, ha estat treure les faltes ortogràfiques, però amb una mica de paciència ho han aconseguit.

Vanessa Oncala Quero
Dinamitzadora XPLAI
Fundació Ciutat de Viladecans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada