dilluns, 31 de maig del 2010

Festa W!ladecans

Pots guanyar premis i participar en una dancemob

El dissabte 5 de juny, a les 18 hores, tens una cita al parc del Torrent Ballester, perquè farem la festa de W!ladecans, en la qual celebrarem que ja som més de 1.200 persones inscrites a la xarxa W!FI.

Tant si estàs donat d’alta a la W!FI com si no, et recomanem que vinguis a la festa perquè ser de W!ladecans et pot fer guanyar premis.

Donarem 8 regals a algunes de les persones inscrites a la W!FI. Tu pots ser una d’elles!
- A la primera persona que s’hi va apuntar
- A la número 500
- A la número 1.000
- A la primera noia/dona que s’hi va donar d’alta
- Al primer noi/home que ho va fer
- A la persona més jove
- A la persona més gran
- I, a més, donarem un premi especial

Però també en donarem a 8 persones que vinguin a la festa, estiguin donades d’alta a la W!FI o no. Així que, vine!

Ser de W!ladecans es premiarà amb un mp-4, dos mp-3, altaveus per fer-los servir amb aparells de música o l’ordinador i USB de gran capacitat. A més, tindrem 3 premis especial Orange.

També es repartiran samarretes W! a les 100 primeres persones que vinguin a la festa.

Apunta’t a la dancemob

Ara t’explicarem un secret. Com a factor sorpresa, es farà una dancemob a la qual us convidem a participar perquè pot ser molt divertit. Una dancemob és una coreografia de ball molt senzilla i curta (4 minuts), pensada perquè la pugui seguir qualsevol persona (no cal que sigui professional), que es convoca i es prepara a través d’Internet.

El més divertit de tot és que hi haurà gent que no sap que es farà aquesta activitat, perquè només es difon per Internet i, per tant, serà una sorpresa total.

Com us hem dit, serà una coreografia molt senzilla i aviat trobareu les instruccions a Youtube per assajar a casa. Si voleu, dijous al vespre hi haurà un assaig general a Barcelona i el mateix dissabte es farà un assaig general previ a Viladecans (ja us anirem informant).

Per a aquesta activitat comptem amb la col•laboració de tota una professional, la Marta Sanmartín, que ja ha fet amb èxit altres dancemob. Aquí tens algunes proves (enllaç a: http://www.3cat24.cat/video/2268859, http://www.youtube.com/watch?v=UcrAiqRH4Wg, http://www.youtube.com/watch?v=P1FxbHHhIbk)


Aquí tens informació de la dancemob W!ladecans on trobaràs també les instruccions i les coreografies

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=111367698907981&ref=mf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada