dilluns, 3 de maig del 2010

Dissabte Tecnològic

Bona tarda a tots i totes!

Organitzat per la Xarxa Comercial i amb la col•laboració de la Fundació Ciutat de Viladecans, es posa en marxa el 1r. “Dissabte Tecnològic”, que tindrà lloc el proper dia 8 de maig de 2010. Serà a la plaça de l’Església de Viladecans, a partir de les 10:00 hores del matí fins a les 14:00 hores.

Què és farà?
Hi hauran 4 espais diferents:

• 1 espai “Mooding” on es farà un taller de com fer que el teu ordenador sigui original i únic. Aquest taller serà de les 11:30 fins a les 13:30. Un dels nostres monitors canviarà en viu i en directe una caixa d’ordinador estàndard, per una caixa “mooding”. Aquesta serà sortejada a les 14:00 hores entre els assistents als tallers.

• 1 espai “Tallers” on al llarg del matí es faran 3 tallers difents:
o 10:30 a 11:30: “Facebook”, on ensenyarem a les persones assistents què és això del Facebook i com poder formar part d’aquesta xarxa social.
o 11:30 a 12:30: “Skype”, aquí crearem un compte amb aquesta eina de conversació online i parlarem entre els diferents assistents.
o 12:30 a 13:30: “Blocs”, dins d’aquest taller ensenyarem que és un bloc, per a que serveix i us donarem les primeres passes per poder crear-vos un.

• 2 dels quals seran de socis de la xarxa comercial, que presentaran els seus productes a la ciutadania.

Si voleu participar en algun d'aquests tallers, podeu enviar un mail amb les vostres dades personals a: xplai@fundacionviladecans.org
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada