dimecres, 3 de març del 2010

Xategem entre nosaltres!!!


Bona tarda!!

Avui, dimecres, amb el grup d'Internet de primer nivell, hem començat a ensenyar el què és un xat:

Un xat (de l'anglès chat, "xerrar") o tertúlia és un recurs de comunicació en temps real. Xatejar és realitzar una tertúlia mitjançant Internet entre dues o més persones.

Primerament, hem començat a xatejar, utilitzant la pàgina del XPLAI (http://www.xplai-viladecans.cat), ens hem registrat dins de la pàgina, hem aprofitat per veure l'ús d'aquesta pàgina, com fer la pre-inscripció als cursos, tallers... i on poden trobar les fotografies de companys i d'ells mateixos. A continuació, hem picat en xat i hem començat a xatejar entre nosaltres.

A continuació, quan ja hem estat una estona xatejant entre nosaltres, ens hem ficat en un altre xat http://www.elchat.com, on hem pogut xerrar amb diferents persones de tot el món.

Ha estat una estona molt divertida i entretenguida, perquè hem pogut conéixer a persones de tot el món, que també estan interessades en les noves tecnologies i utilitzen els xats com a medi per a conéixer a altres persones, també.

Crec que els alumnes han sortit molt contents.
 
Us esperem ben aviat, per contar-vos què fem!!!
Adéu!!

1 comentari:

  1. hola conpañeros soy del centro pau picaso ami megusta mucho todo lode informatica con todo lo que conlleva unsaludo de TEREEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ResponElimina