divendres, 4 de novembre del 2011

Cursos online

Bon dia a tots i totes!

La setmana pasada vam començar un curs online amb les persones que portaven més de 3 anys amb nosaltres en el cursos d'Introducció a les Noves Tecnologies per a Gent Gran.
La idea d'aquests cursos és que aquestes persones tingueésin una mica més d'autonomia en la seva formació, i que des de casa poguéssin fer diferents activitats que sel's hi va presentant un cop a la setmana.

La plataforma que utilitzem per fer el curs és http://aula.xplai-viladecans.cat i consta d'una activitat setmanal que han de presentar al seu professor, a través d'un mail. Dins d'aquesta plataforma també hi tenen un fòrum de debat sobre possibles problemes que els hi sorgeixen durant l'exercici i un xat que s'bre un cop a la setmana on el professor està disponible, també, per resoldre dubtes.

L'activitat d'aquesta setmana consisteix en escriure una carta a un amic o amiga explicant el que faran el cap de setmana. De moment ja hem rebut diferents activitats dels nostres alumnes. I la setmana vinent escriuran un conte i també l'hauran d'enviar al seu professor perquè hi consti.

Us seguirem informant!!!


Vanessa Oncala Quero
Coordinadora NTIC
Fundació Ciutat de Viladecans

Us seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada