dijous, 25 de febrer del 2010

I continuem amb els fotomuntatges!!!

Què tal? Ja estem a dijous i queda menys per a que arribi el cap de setmana.

Els dijous a la tarda són una mica complicats, ja que hi ha 2 grups diferents: està el 1r grup que ve de 16:00 a 17:00, que ja porta cert temps fent classe amb nosaltres i un grup que ha començat ara i que assisteix de 17:00 a 18:00.

Dins dels dos grups, encara que són gent de edad molt semblant... es nota molt la diferència d'un grup a un altre... suposo que l'experiència del primer grup és un grau.

Bé, us contaré el que hem fet aquesta tarda:

El 1r. grup ha fet una "xuleta" sobre com fer fotomuntatges, ja que havíen fet uns quants la setmana passada, i volien tenir un guió de com fer-lo a casa, quan es troben davan d'un ordinador. "Xuleta" que aquí us deixem, per si voleu descarregar-la, per gentilesa del Sr. Àngel Cejudo:



Aprofitant aquesta "xuleta" he tret una impressió per a cadascun del 2n grup i hem estat intentant fer algun tipus de fotomuntatge... Quina complicació!!!! Crec que la setmana vinent faré alguna cosa menys complicada...  S'ha de tenir en compta que estan començant i posen molt d'interès, però crec que seria millor començar per alguna coseta més senzilla.

Us anirem informant!!! Fins aviat!!!

1 comentari:

  1. soy alumna de Pau Picasso nos cambiamos de centro temporalmente por restauración del
    cuando volvamos no le vamos a conocer muy de guapo que quedará.

    ResponElimina